malinstenberg.blogg.se

En blogg om mitt liv som reseledare nånstans i världen

Spänningen är olidlig!

Publicerad 2013-10-27 19:58:44 i Allmänt,

Yes jag lever!

Nu är det bara två dagar kvar tills Blue Academy är slut, alltså två dagar tills jag kommer veta vart jag ska bo och leva resten av vintern. Spänningen är olidlig och man blir galen av att gissa på vart man ska hela tiden. Vem vet, om två dagar kanske man kommer hem till Sverige igen. Är inte så sugen på att lämna värmen än dock..

Idag började vi dagen med vattengympa. AS kul!
Resten av dagen har vi åkt omkring i en buss runt nästan hela ön och övat på att guida i bussen. Det är verkligen skitkul att prata i micken. Love it! Vi stannade även till för lunch på ett av våra resmål. Imorgon väntar redovisning av en rundvandring på hotellet samt en dag på flygplatsen. 
Här kommer lite bilder från senaste dagarna!
På plats!

Publicerad 2013-10-21 23:36:56 i Allmänt,

Då var man äntligen igång! Som man har längtat till den här kursen och oj vilka förväntningar man haft.
Nu har jag varit här i snart 3 dagar och det känns jättebra. Vi har gått igenom mycket om personlig utveckling och vem man själv vill vara som guide. De 34 andra som är här är grymma och man börjar så smått lära känna alla.

Igår var vi på en show på kvällen vilket var sjukt kul. Det bjöds på buffé och  efterrätt i stora lass.

Även om fritiden är ganska begränsad de här dagarna så har vi hunnit med en del träning också. Dock så har inte gymmet ac så det är som att gymma i en bastu.

Nu är det dags att sova, imorgon börjar dagen med aerobics!

Blue Academy

Publicerad 2013-10-18 13:48:00 i Allmänt,

Nu är det ett fåtal timmar kvar av höst innan jag lämnar Sverige för sommar hela vintern. Väskorna är packade och biljetten ligger i väskan. Nu är det snart dags att åka!

Detta kommer under det kommande året att vara min blogg om mitt liv som reseledare någonstans i världen. Ja, för just nu så vet jag faktiskt inte vart i världen jag kommer att bo eller jobba i vinter. De kommande 10 dagarna kommer jag att gå en utbildning på Gran Canaria som heter Blue Academy. Den 10e dagen kommer jag alltså få veta vart jag blir stationerad. Livet är bra jävla spännande just nu och jag kan verkligen inte längta mer till vad som komma skall. Det är på något sätt en skräckblandad förtjusning. Man har en klump i magen av nervositet för att åka iväg själv till ett mer eller mindre främmande land. Samtidigt så känns det verkligen som att jag kommer påbörja mitt livs äventyr. Vintrarna i Sälen var ett äventyr i sig det också då jag åkte upp utan att känna en människa, men då var man ändå bara några timmar hemifrån. Som sagt, det känns som en skräckblandad förtjusning!
 
Nu ska de sista små sakerna packas ner i resväskorna, håller tummarna för att jag inte överstiger vikten. Klockan 2 inatt går bilen mot Arlanda för att hinna med planet som lyfter vid 7 imorgon bitti.

Nästa gång vi hörs så är jag i värmen på Gran Canaria!
 
 
 

Om

Min profilbild

Malin Stenberg

Jag är en tjej född 92 som under vintern 13/14 kommer att jobba som guide/reseledare på någon av Fritidsresors destinationer. I min blogg kommer ni kunna följa mig i min vardag med allt vad det innebär.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela